Полякова, Осадча, Брежнєва та інші українські знаменитості, які стали мамами в дуже юному віці

Знаменитості з сьогоднішньої добірки доводять, що домогтися успіху можна і з дитиною на руках.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва з донькою Сонею

Відома співачка і екс-віагрянка Віра Брежнєва вперше стала мамою у віці 21 року. У неї народилася дівчинка Соня від Віталія Войченка. Коли маленькій Соні було 2 роки, Віра Брежнєва потрапила в легендарну групу “Віа Гра”. Дитина не завадив Вірі побудувати кар’єру.

Оля Полякова

Оля Полякова з донькою Машею

Оля Полякова народила старшу дочку Машу в віці 21 року. Тоді Оля була тільки починаючою співачкою, про яку практично ніхто і не знав.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко та її дочка Уляна

Тоня стала матір’ю, коли ще сама була дитиною. Їй було всього 16 років. Про батька дитини нічого не відомо. З 2017 року Тоня Матвієнко перебуває у шлюбі зі співаком Арсеном Мірзояном. У них також є спільна дочка Ніна, якій виповнилося чотири роки.

Катя Осадча

Катя Осадча з сином Іллею

Відома телеведуча Катя Осадча стала мамою в 21 рік. Тоді вона була одружена з українським політиком Олегом Поліщуком. Однак їх шлюб тривав не довго. Чоловік хотів, що Осадча сиділа вдома і виховувала сина, але дівчина хотіла розвиватися в сфері телебачення. Зараз синові Осадчої 18 років. У цьому році він закінчив престижну школу Києва і готуватися до вступу до ВНЗ. А 37-річна Осадча зовсім скоро стане мамою втретє. Вона чекає малюка від свого чоловіка Юрія Горбунова.