Комаров, Потап, Горбунов та інші знаменитості, які до останнього приховували свою другу половинку

Незважаючи на те, що зірки шоу-бізнесу - люди публічні, вони дуже часто вважають за краще приховувати від громадськості свою другу половинку.

Однак все таємне рано чи пізно стає явним. Ми пропонуємо згадати, хто з українських зірок довгий час приховував свою другу половину.

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Катя Осадча та Юрій Горбунов – найвідоміша подружня пара в усьому українському шоу-бізнесі. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти “. Однак про це ніхто не знав. До слова, на той момент Горбунов був ще одружений на своїй першій дружині Людмилі.

У якийсь момент телеглядачі помітили, що завжди струнка Катя Осадча помітно округлилася. Пізніше з’ясувалося, що вона вагітна і батьком дитини є її співведучий Юрій Горбунов. Цікаво, що закохані уклали шлюб за кілька днів до народження первістка.

Потап і Настя Каменських

Настя Каменських і Олексій Потапенко

Коли у Потапа і Насті почався роман – невідомо. Однак подейкують, що саме Каменських стала причиною розлучення Потапа з його першою дружиною Іриною Горовою в 2015 році. Про свою любов Потап і Настя заявили в день свого весілля – в травні 2019 року. Однак пізніше з’ясувалося, що вони офіційно уклали шлюб задовго до весілля.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дмитро Комаров довгий час носив славу завидного нареченого в українському шоу-бізнесі. Однак в липні 2019 року Дмитро Комаров вразив своїх шанувальників несподіваною новиною – він одружився. Обраницею телеведучого стала володарка титулу “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко. Яка, до слова, молодше Комарова на 15 років.

Дмитро Монатік і Ірина Демічева

Дмитро Монатік і Ірина Демічева

Дмитро Монатік в шлюбі з Іриною Демічевою вже 6 років. У шлюбі у них народилося двоє діток. Однак артист довгий час приховував свою сім’ю від публіки. Артист вважав, що це може завадити його кар’єрі і відняти у нього частину відданих фанаток.

Надя Дорофєєва та Дантес

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

Це зараз Володимир Дантес і Надя Дорофєєва – одна з найвідоміших пар в українському шоу-бізнесі. Однак вони приховували свої відносини цілих 2 роки, так як боялися, що це зашкодить кар’єрі Наді. Щоб підігріти інтерес до групи “Время и Стекло” Надя Дорофєєва та Позитив на той момент зображували закохану пару.