“Мінімум косметики і овочі з городу”: помічник Софії Ротару розкрив секрет її молодості

Нещодавно (на початку серпня) співачка Софія Михайлівна Ротару відзначила свій день народження. Народній артистці виповнилося 74 роки.

У власне свято Софія виклала в Інстаграм знімок в білому літньому сарафані. Шанувальники були приємно здивовані тим, як же добре виглядає естрадна артистка, яка в неї рівна шкіра, який приємний і рівномірний колір шкіри, є природний здоровий блиск. При цьому, видно, що шкіра не перетягнена дорогими і численними уколами краси. Дивлячись на обличчя Ротару крупним планом без макіяжу і фільтрів, взагалі не скажеш, що вона коли-небудь робила пластику.

А ось якщо говорити про її найближчій подрузі Аллі Борисівні Пугачовій, то по обличчю тієї якраз таки робота хірургів видно відразу.

Софія Ротару

Багато користувачів і віддані фанати Ротару задаються питанням – як же Софії Михайлівні вдається так довго стримувати молодість і відсувати процес природного старіння?

Концертний директор Сергій Лавров стверджує – давно не бачив зірку. Адже під час карантину концерти зійшли на мінімальну кількість, а творчий колектив намагається зменшити всі можливі контакти між собою.

“Поки незрозуміло, що буде з гастролями. І це стосується всіх артистів. Народ зараз неохоче купує квитки через ковіда. Але у Софії Михайлівни завжди були високі гонорари, у неї все добре “,

– наводить видання “Комсомольская правда ” слова концертного директора артистки Лаврова.

Софія Ротару

Лавров зазначив, що зараз його підопічна прекрасно себе почуває, намагається не псувати шкіру косметикою, тому вдома ходить без макіяжу. Також харчується овочами з городу і фруктами з саду.