Справжня українська родина: Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров в вишиванках звернулися до українців

Напередодні, в день святкування тридцятиріччям незалежності України, багато зірок викладали фотографії у вишиванках.

Для шоу бізнесу це не тільки національний і патріотичний свято, а ще й можливість заробити. Так як в цей день і в маленьких, і в великих містах країни проводяться концерти.

Цього року урочисті заходи відвідали журналіст Дмитро Комаров і його дружина, телеведуча Олександра Кучеренко. Олександра була одягнена в блакитне шикарне плаття з вишивкою, а її чоловік – в синю вишиванку з довгим рукавом.

Відзначається, що ці наряди створені вручну, тому коштують надзвичайних грошей.

Закохані мило притулилися одне до одного і привітали всіх своїх шанувальників з Днем Незалежності України.

Відзначимо, що і Дмитро Комаров, і Олександра Кучеренко – українські журналісти. Вони ні разу не потрапляли в конфліктні публічні ситуації.

Комаров – заслужений журналіст України. Цей титул він отримав в 2020 році з рук українського президента Володимира Зеленського.

Внесок Комарова досить серйозний – він уже близько десяти років знімає програму “Світ навиворіт “, показуючи побут і життя найвіддаленіших куточків країни, які часом навіть не привабливі для туризму.

Цікаво, що дружина Комарова також працює в журналістиці.

Вона веде новини спорту на телеканалі ICTV, а раніше вона перемогла в престижному конкурсі краси “Міс Україна “, де серед суддів був той самий Дмитро Комаров (правда, тоді він був ще холостяком).