10 мінімальних пенсій: Ольга Фреймут зізналася, скільки бере за рекламу в Інстаграм

Відома українська телеведуча і журналістка Ольга Фреймут заробляє завдяки своєму імені, на яке працювала раніше.

Один з її джерел доходу – це Інстаграм. Там Фреймут робить рекламу у вигляді історій і публікацій в стрічці. З огляду на рівень популярності знаменитої телеведучої, попит на рекламу є, і ціни далеко не найнижчі

Мінімум 700 доларів за рекламу

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Телезірка в новому інтерв’ю зізналася, що може брати 700 доларів за одну лише історію в Інстаграм. Це приблизно 18 800 гривень, що дорівнює 10 мінімальним українським пенсій.

Серед шанувальників Ольги Фреймут – як україномовна, так і російськомовна аудиторія. Правда, геолокація публіки – в основному Україна. Фоловерів у екс-телеведучою близько 670 тисяч, що повністю виправдовує такий високий цінник.

“Ми спеціально поставили високі ціни. Реклама в сторіз коштує 700 доларів. Кожна наступна реклама також 700 доларів “,

– зізнається дружина Володимира Локотко в своєму Інстаграм-профілі.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Також Фреймут каже, що плату за рекламу приймає виключно грошима – будь-яке співробітництво в обмін на товари або послуги.

Ще Ольга Фреймут зізналася, що веде корпоративи. Це також один з основних джерел доходу. Цінник на такі послуги становить близько шести тисяч доларів за вечір. Хоча Фреймут скаржиться – впевнена, що цінник дуже маленький, так як її колеги (Олександр Педан, Сергій Притула та інші) беруть за такі ж послуги значно більше.

Фреймут, Педан і Притула вели ранкове шоу "Підйом"
Фреймут, Педан і Притула вели ранкове шоу “Підйом”

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.