Співачка Камалія вперше показала брата: виглядають на одну особу

Мало хто знає, але у співачки Наталії Захур, яку знають під псевдонімом Камалія, є брат. І зараз зірка показала його в соціальній мережі.

У Камалії практично вся родина займається спортом, і брат не виняток. Артистка похвалилася його досягненнями.

У Камалії є двоюрідний брат. Звуть його Кирило Терлецький.

“Пишаюся моїм братиком! Мій двоюрідний брат Кирило Терлецький виборов« золото »у відкритому чемпіонаті Чернігівської області з дзюдо серед молоді “, – написала знаменитість в Інстаграм, оприлюднивши фотографії родича.

Як виглядає двоюрідний брат співачки Камалії
Як виглядає двоюрідний брат співачки Камалії
Як виглядає двоюрідний брат співачки Камалії

Відзначимо, сама Камалія займається кінним спортом, і у неї теж чимало серйозних нагород. Зокрема, співачка захоплюється кінної виїздки. У сідлі вона з 18-ти років, а тепер любов до коней прищеплює своїм дочкам Арабелли і Мірабелла.

Пояснимо, кінна виїздки, по міжнародній термінології – дресура – вища школа верхової їзди і олімпійський вид спорту. Демонстраційна виїздки кінних підрозділів – Дефіле.

Камалія катається на конях
Камалія катається на конях

Камалія, оцінюючи всю серйозність і екстремальність даного виду спорту, все ж відчуває себе на коні впевнено – жінка переконує, що за стільки років змогла відчути “настрій ” і “характер ” тваринного, що приносить їй призові місця на великих змаганнях.

Проте, Камалія не пропускає тренування і завжди ретельно готується до заходів, що допомагає зберегти професіоналізм.

Як Максим Галкін виховує Гаррі Галкіна і ким хоче бачити його в майбутньому? татів наступник