Аліна Гросу зізналася, коли народить дитину від Полянського: “Хочу багато дітей”

Аліна Гросу зізналася, що планувала народити дітей до 25 років, але не склалося.

Аліна Гросу – відома українська співачка і актриса, яка блищить на сцені з 4-х років. У дитинстві вона була забавною і смішною дівчинкою з кучериками, а зараз – це яскрава блондинка з провокаційними піснями і бурхливим особистим життям. Саме особисте життя Аліни Гросу цікавить публіку навіть більше, ніж її творчість. Адже в 26 років співачка встигла вийти заміж, розлучитися і закрутити роман зі старшим на 15 років чоловіком.

Аліна Гросу та Роман Полянський

Новим коханим Гросу став російський актор Роман Полянський. Зараз дівчина зізнається, що почала з ним зустрічатися буквально відразу після розлучення з першим чоловіком. Вони вже рік живуть разом, але про весілля поки не думають, адже в обох за плечима гіркий досвід розлучень.

Нещодавно, відповідаючи на запитання підписників в Інстаграм, Аліна Гросу зізналася, що мріє народити багато дітей. Раніше вона планувала обзавестися потомством до 25 років, але не склалося. Зараз у неї в планах народити дитину до 30.

Скріншот Інстаграм-сторіз Гросу

“Думаю, що багато дівчат планують народити до 30-ти. Хоча, раніше я планувала народити до 25-ти, але коли мені виповнилося 25, я зрозуміла, що ще не готова. Коли Бог дасть, тоді й пику. Я хочу дуже багато дітей “, – зізналася Аліна.

До слова, новий коханий Аліни Гросу Роман Полянський багато років був одружений. У нього є дочка від першого шлюбу – 10-річна Марфа. Заради української красуні чоловік переїхав з Росії в Україну.