Анастасія Волочкова вимагає з Большого театру понад 200 мільйонів рублів в суді: подробиці скандалу

Анастасія Волочкова вже кілька місяців судиться з Большим театром.

Анастасія Волочкова працювала в Великому театрі з 1998 по 2003 рік. У вересні 2003 року вона була офіційно звільнена з трупи через те, що її фізична форма не відповідала вимогам, які повинні дотримуватися балерини.

Майже через 20 років Анастасія Волочкова подала в суд на Великий театр. Позов буде не один, а кілька, заявила сама балерина. Знаменитість має намір судитися з керівництвом театру через те, що не може отримати пенсію. За словами Волочкової, Великий театр нібито незаконно відправляв її в неоплачувану відпустку і не перераховував гроші до Пенсійного фонду.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

За словами Волочкової, вона числиться як працівник Великого театру з 1998 року по сьогоднішній день (щоб подивитися відео, доскролльте новину до кінця). Однак, коли вона попросила видати їй трудову книжку і пішла з нею до Пенсійного фонду, виявилося, що пенсію отримати вона не може. За словами Волочкової всі ці роки начальство не відрахувало до Пенсійного фонду РФ ніяких грошей і тому їй не призначили пенсію.

Тепер скандальна балерина хоче відсудити у театру за моральну шкоду 204 млн рублів.

Варто відзначити, що Волочкова вже судилася з Великим театром у 2003 році через нібито незаконного звільнення з. Балерина виграла справу, але повертатися в Великий не стала.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.