“Я лежав у блаженстві”: Юрій Горбунов розповів про враження після того, як побував на пологах у дружини

Юрій Горбунов став батьком вдруге в 51 рік. Цього літа Катерина Осадча подарувала йому другого сина, якому дали ім'я Данило.

Шоумен Юрій Горбунов неймовірно радий, що він став батьком вдруге. І навіть цифра в 51 рік його абсолютно не лякає – чоловік упевнений, що відчуває себе бадьоро і молодо, і точно знає, що у них з Катею ще будуть діти.

У той же час Горбунов стверджує – до батьківства і безпосередньо народженню дітей потрібно підходити дуже усвідомлено – щоб не було потім чвар і конфліктів в сім’ї.

Ще одне переконання Юрія – кожен чоловік неодмінно повинен хоча б раз побувати на пологах зі своєю дружиною, щоб побачити, через що доводиться проходити його коханій жінці, щоб виносити і народити спадкоємця.

Сам Юрій Горбунов не шкодує, що і при народженні старшого сина Івана, і при народженні молодшого сина Данила був присутній на пологах.

“Синочок міцно спав у мене на руках 40 хвилин. До речі, так само як і Іван, коли народився, і теж рівно 40 хвилин. Я лежав у блаженстві, боявся зробити зайві рухи “,

– розповів Юрій Горбунов, як пише “24 канал “.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

“Я взагалі вважаю, що діти повинні з’являтися на світло, тоді коли батьки готові. Тому що тоді у мами з татом є більше свідомості і внутрішньої дисципліни. Всіх чоловіків обов’язково потрібно відправляти на пологи, щоб вони брали в цьому участь і бачили, як їх дитина з’являється на світ і через що проходять дружини, щоб ця дитина народилася “, – ділиться телеведучий проекту ” Голос країни “і ” Танці з зірками “.

Горбунов став батьком вдруге
Горбунов став батьком вдруге
Юрій Горбунов з новонародженим сином