Співачка Макsим вперше показала шрами після хвороби: нарахувала 9 штук

Лікування співачки Максим ще не закінчено, проте їй вже значно краще. В інтерв'ю Ксенії Собчак дівчина зізналася, що у неї з'явилося безліч шрамів.

Ксенія Собчак – перша журналістка, якій співачка Марина Максимова (Абросимова) дала інтерв’ю після одужання. Виконавиця пісні “Чи знаєш ти ” зустріла журналістку на порозі в коротенькому платті і на підборах. Навіть в такому сліпучому вигляді в очі в першу чергу кидалися тоненькі ніжки зірки. За час коми вона втратила дуже багато у вазі. На даний момент її вага становить 43-44 кг.

Після реанімації та апарату ШВЛ у Максим залишилося безліч шрамів

Тепер вони будуть нагадувати співачці про те непростий період, коли вона опинилася на межі між життям і смертю.

“У мене трубка стояла від стегна, проходила через серце і виходила через шию. Взагалі 9 шрамів я на собі нарахувала. Ну, нічого не поробиш “, – показує Максим журналістам свої шрами.

Співачка Максим показала шрами після реанімації
Співачка Максим показала шрами після реанімації

Співачка скаржиться – ще повністю не відновилася. Дихати важко, а на ногах іноді варто дуже невпевнено.

“Поки легені не відновилися. Вони були пошкоджені майже на 100%. Точніше на 95%. Тому поки нереально їх повністю відновити “, – говорить Максим.

Максим робить дихальну гімнастику

Лікар Денис Павлов з 52-ї лікарні, до якого надійшла Макsим після концерту в Казані, зізнається – не відразу дізнався артистку. Йому сказали про те, що вона зірка всеросійського рівня, через добу після надходження її до відділення.