Ображена Віра Брежнєва відреагувала на слова про те, що вона не вміє співати: “Ви тримайтеся”

Співачка Віра Брежнєва ніколи не могла похвалитися сильними вокальними даними і отримувала багато критики на свою адресу.

Віра Брежнєва на великій сцені вже 20 років. Її зірка загорілася, коли вона потрапила до складу групи “ВІА Гра”. І хоч вона була не самою голосистою в групі, однак Віра приковувала до себе погляд мільйонів чоловіків. Продюсер групи, а тепер і чоловік Брежнєвої Костянтин Меладзе ніколи не приховував, що взяв Віру в “ВІА Гру” за її яскраву зовнішність і харизму, але ніяк не за голос. Продюсер не приховує, спочатку молода виконавиця зовсім не вміла співати.

Віра Брежнєва

Брежнєва вже багато років будує сольну кар’єру, вона гастролює з концертами, випускає нові пісні та кліпи, однак у публіки до сих пір є питання до вокальним даним співачки. Віру постійно критикують за те, що у неї немає голосу. Співачка зазвичай ніяк не реагує на ці слова, але в цей раз Віра зробила виняток.

Так, 17 вересня Віра Брежнєва опублікувала в своєму Інстаграм-блозі невелике відео з її недавнього концерту. Користувачі Мережі тут же почали його коментувати і один і фоловерів залишив вкрай негативний коментар.

“У Вірочки немає ні голосу, рухається огидно, що вона робить на сцені велике питання! Ще смішніше, коли вона в журі з танців …. це взагалі жах! “, – написали під відео.

Віра Брежнєва вирішила відповісти на цей коментар.

“Знову загострення. Але ви тримайтеся там”, – відповіла з сарказмом Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва відповіла на критику Хейтерів