Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко наразилася носом в кішку і поскаржилася на холоду

Незважаючи на те, що Оксана Марченко вже давно не виступає в Україні і не веде жодних заходів, у неї в цій країні багато шанувальників, як і в Росії.

Ці шанувальники підписані на неї в соціальній мережі Instagram і регулярно чекають появи нових фотографій і новин від улюбленої телезірки.

Відомо, що Оксана дуже любить домашніх тварин. З огляду на те, що вона живе у власному величезному будинку, заводити для неї тварин – не проблема. Її улюблениця – це кішка, з якою дружина Віктора Медведчука показала тепле осіннє фото.

“Так приємно відчувати тепло цієї милої тваринки, тварі Божої. Дивно, як Кокосік (Звірятко, Кашалотік, Петрушка, Пушок, Пошлікушать – на всі ці імена він теж відгукується) терпляче зносить всі ці ” телячі ніжності “з мого боку. так чи інакше ми зігріваємо один одного, адже котик відчуває і мою любов … “, – написала Оксана Марченко.

Ось що пишуть шанувальники в коментарях до публікації:

  • У такі холодні дні і ночі, домашні улюбленці завжди зігріють своїм теплом
  • Ми так чекаємо новий сезон !! Коли ж він буде
  • Вже з нетерпінням чекаю ваш проект

Також Оксана уточнила, що скоро шанувальників чекає ще один сезон телешоу “Прочанка “, дебют якого відбувся в 2021 році. В рамках цього шоу Оксана відвідувала різні церкви, монастирі, розповідала історії людей – як віруючих, так і тих, хто проповідує віру в церквах.

Нагадаємо, що Оксана Марченко – дружина українського політика Віктора Медведчука, одного з лідерів політичної партії “Опозиційна платформа ” За життя “.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.