Заховала сина? Як виглядає і де вчиться син Тіни Кароль Веніамін Огір (відео)

Після смерті Євгена Огіра в 2013 році Тіна Кароль залишилася одна з маленьким сином на руках.

Незважаючи на те, що на публіку вона робить з себе сильну і незалежну леді, всередині вона вразлива і тендітна дівчина, якій потрібна допомога і підтримка.

Природно, Кароль ніколи не виховувала до цього дітей, і Веня Огір – її перший син. Звичайно, вона допускала і буде допускати помилки в її вихованні. А деякі з цих помилок жорстко критикують і родичі, і шанувальники. Чому Тіна Кароль вирішила заховати сина за кордоном? Чому в такому ранньому віці відправила його жити в чужу сім’ю?

Коли Веніаміну було п’ять років, він втратив тата. Це стало складним випробуванням. Але чи не втратили він маму, коли та відправила його за кордон? Незабаром після відходу з життя Євгена Огіра стало питання про те, де Веня буде вчиться. З огляду на те, що йому потрібна була особлива турбота і увага вічно зайнятої мами, все розраховували, що син зірки піде в звичайну українську школу в Києві, десь недалеко від сімейного особняка, який будував чоловік Кароль.

Проте, співачка вирішила здивувати все – відправила дитину за кордон.

Тіна Кароль і Веня
Тіна Кароль і Веня

Школа, в якій навчається син Тіни Кароль, розташована не в самому Лондоні, а на його околицях, а саме в селищі Формарк, графство Дербішир.

Тіна Кароль і син Веніамін
Тіна Кароль і син Веніамін

У школі спеціальний підхід до кожного учня, який допомагає кожній дитині знайти себе і розкрити приховані таланти. Діти знайомляться тут з живописом, вчаться в музичному відділенні, танцюють і займаються спортом.

Кароль вирішила, що син не буде проживати в гуртожитку з іншими іноземними учнями. Зоряна мама хотіла, щоб її син все ж знаходився в українському середовищі, тому поселила його в українській родині.

Сім’я, в яку Тіна відправила свою дитину, дає йому все. Часом, навіть замінює маму, яка хоч і часто приїжджає, але все ж багато часу проводить на гастролях і на зйомках проектів.

Веніамін Огір - син Тіни Кароль
Веніамін Огір – син Тіни Кароль

Веніамін вже вибрав свій напрямок, на якому б хотів вчитися – це музика. Хлопець грає на фортепіано і барабанах, а також займається фехтуванням і регбі. Веня ходить в український клуб, в якому він танцює український гопак з шаблею. Також він співає українські пісні.

Тіна Кароль, незважаючи на критику свого вчинку, відправила дитину за кордон. Каже, що зараз Веня – головний чоловік і головний порадник в її житті. Звичайно, їй дуже не вистачає чоловічої руки в вихованні, але жінка вже навчилася жити зі своїм сином.

Коли вони не поруч, то весь час на зв’язку онлайн.

Веніамін Огір - син Тіни Кароль
Веніамін Огір – син Тіни Кароль

Тіна зізнається – Веня дорослішає, і все більше нагадує їй своєї батька. У дрібницях, в підборі одягу, в підборі продуктів харчування, в поведінці, в спілкуванні з іншими людьми. А ще – візуально риси обличчя – це близька копія Євгена Огіра, він перейняв від свого батька все найкраще.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.