Колишній чоловік Ані Лорак одружується на новій коханій, яка на 19 років молодша за нього (Фото)

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружується на молодій коханої по імені Лілія. Дівчина похвалилася розкішною обручкою в своєму Інстаграм-блозі.

Відома співачка Ані Лорак прожила в офіційному шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу 10 років. Вони розлучилися в кінці 2019 через численні зради чоловіка. Останньою краплею стало те, що Мурата з молодою коханкою зняли на відео і поширили ролик в Мережі.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу довго в неодружених НЕ засидівся. Уже через півроку після розставання з артисткою чоловік представив публіці свою новою обраницю – 24-річну дівчину на ім’я Лілія. Відомо, що дівчина родом з Одеси, але зараз проживає в Києві. Лілія працює візажистом і одна виховує 6-річну дочку.

Лілія - нова кохана Мурата
Лілія – нова кохана Мурата

В останні кілька місяців Мурат почав активно публікувати романтичні знімки з Лілією. Судячи з фото і відео, які він публікував в Мережі, він познайомив її зі своєю родиною і вони навіть разом відзначилися на весіллі одного з родичів Мурата.

Колишній чоловік Лорак зі своєю новою коханою
Колишній чоловік Лорак зі своєю новою коханою

На даний момент Лілія і Мурат знаходяться в Туреччині, де бізнесмен і освідчився коханій. Відповідним фото дівчина поділилася в особистому акаунті в Інстаграм. На знімку Мурат тримає праву руку своєї коханої, на якій виблискує розкішне кільце.

Скріншот Інстаграм-сторіз нареченої Мурата
Скріншот Інстаграм-сторіз нареченої Мурата

Передплатники дівчата тут же почали вітати її з заручинами в коментарях.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.