Топ-10 суперзірок української естради: хто вони і чим відомі?

Хто з українського шоу-бізнесу найбільш успішний і улюблений шанувальниками? Ми склали рейтинг.

Олег Винник

Олег Винник

На його концерти і в великих, і в маленьких містах збираються цілі натовпи. Всім подобаються красиві чоловіки, які співають про світлу і чисту любов.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Сильна жінка, яка є для багатьох інших прикладом. Вона не тільки яскрава і своєрідна, а ще е і товариська зі своїми шанувальниками. Вона випускає пісні, які моментально стають хітами. У неї мільйони шанувальників – як онлайн, так і офлайн.

Ані Лорак

Ані Лорак

Зірка з України багато років живе в Росії, проте недавно абсолютно несподівано випустила пісню українською мовою. Публіка з рідної країни дуже добре сприйняла її хіт.

Оля Полякова

Оля Полякова

Вона підкорює своїх слухачів не тільки сильним вокалом і актуальними піснями, а й шоу. Так, у неї багата на витівки фантазія. Тому чому б і ні?

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов

Він не вокаліст, але актор і телеведучий. Будь-який проект за участю чоловіка Катерини Осадчої приречений на успіх і хороші рейтинги.

Алла Мазур

Алла Мазур

Її теж можна вважати суперзіркою, правда, зоряної інформаційного фронту. Її появи на телеекранах щонеділі з нетерпінням чекають мільйони глядачів.

Надія Мейхер

Надія Мейхер

Екс-віагрянки, яку обговорювали не тільки за апетитні форми і сильний голос, а й за можливий роман з продюсером Костянтином Меладзе. Зараз вона намагається повернутися на велику сцену після тривалої перерви.

Камалія

Камалія

Молода мама, Міс Світу, співачка, модель, спортсменка. Це далеко не повний список її досягнень. У Камалії величезна публіка, яка дозволяє їй збирати стадіони.

Потап

Потап

Репер, який на сцені вже більше десяти років. А починалося все з того, що його пісні не хотіли брати практично ніякі радіостанції.

Каменських

Настя Каменських

Недалеко Настя пішла від свого чоловіка Потапа. Кар’єру починали разом, зараз виступають окремо, але їх об’єднала любов.