“Жінка з шикарними..” – Волочкова позувала зі знятими пуантами

Анастасія Волочкова по праву може називатися королевою епатажу і скандалів. Адже балерина завжди і всюди знайде привід.

Якщо проаналізувати найближчу біографію Анастасії Волочкової, можна помітити, що з відходом на “балетну пенсію ” вона не стала менше фігурувати в ЗМІ або світській хроніці. Співачка то загримить до суду за те, що відвідувала закриту село в Росії, то знову з Микитою Джигурдою десь спливе, то її фото з приватної території викладуть в мережу не дуже доброзичливі сусіди.

Ще однією темою для розмов і пересудів багато років залишається зовнішність Анастасії. Зокрема, фанати твердять, що після народження своєї єдиної дочки Аріадни Волочкова стала більш груба, її руху перестали бути такими витонченими і ніжними.

Анастасія Волочкова активно веде свій Інстаграм-профіль

15 жовтня біля зірки з’явилася фотографія з двома подругами. Під знімком Настя написала, що вона на дівич-вечорі. Фанати відзначили, що співачка одягла вдале сукню для того, щоб продемонструвати всім свої обсяги декольте. Адже кремове плаття з візерунками і вензелями жадібно обтягує балерину, надаючи їй акуратність контурів.

Нагадаємо, зараз балерині Волочкової – 45 років. Свою сольну кар’єру в цій сфері вона почала в 2003 році. Тоді дівчина звільнилася з Великого театру. За офіційною версією, її звільнили через те, що занадто велику жінку не могли підібрати гідного за параметрами партнера. Але за неофіційною інформацією у Анастасії стався конфлікт з керівництвом великого театру.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.