Тіна Кароль вразила чином в чорному мініплатті

Зірка української сцени Тіна Кароль може без праці похвалитися шикарними формами в неймовірно красивих і дорогих нарядах.

Раніше Кароль орієнтувалася на базові принципи елегантності в нарядах і в образі цілому. А зараз зірка української естради хоче бути максимально справжньою і природною. Саме тому співачка опублікувала фото в маленькій чорній сукні, де на обличчі співачки завдано природний макіяж, а волосся недбало розвиваються.

Тіна Кароль в чорній сукні
Тіна Кароль в чорній сукні

Волосся артистка залишила розпущеним. Легку укладку вона довершила ніжним макіяжем з рожевою помадою. Тепер яскраво-червоною вона фарбується лише в особливих випадках.

“Меланхолійний жовтня подарує нам музику для любові “

– інтригуюче підписала Кароль.

Відзначимо, що незважаючи на свій вік, співачка все ще продовжує одягати відверте міні, демонструвати глибоке декольте і яскраві губи. Тіна Кароль впевнена в тому, що з роками жінка стає красивішим, тому не варто приховувати її природну красу.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль потрапила в скандал з телеканалом 1 + 1. Вона відмовилася від участі в деяких проектах, наприклад, “Танці з зірками ” і “Голос країни “. Ходять чутки, що у артистки загорівся скандал через те, що їй не віддали перемогу в останньому сезоні “Голосу країни “.

Популярне

Схожі статті

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.