Режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв розлучився з дружиною після 8 років шлюбу

Український кіноактор і режисер Ахтем Сеітаблаєв розповів, що розлучився зі своєю дружиною Іванною Дядюрою.

Пара була разом 8 років, однак останні півтора року були напруженими не тільки для них, але і для багатьох інших пар, які залишилися без роботи і під замком будинку через карантин. Хоча Сеітаблаєв уточнює, що їх причиною розлучення став не зовсім карантин.

За словами Ахтема Сеітаблаєва, виною всьому почуття, які стали згасати в шлюбі. Він важко переживав розлучення

Як давно Ахтем і Іванна розлучилися – чоловік не повідомляє. Однак неважко здогадатися, що вже пройшло трохи часу, щоб він набрався сміливості розповісти про це пресі.

“Це досить емоційний момент у житті кожної людини. Непростий момент. Особливо, коли до цього мають відношення діти. Ніколи не можеш бути готовим, що закінчуються почуття … “, – розповів Ахтем Сеітаблаєв в інтерв’ю програмі “Кава з перцем ” .

Режисер висловив свої надії на те, що вони з екс-дружиною зможуть залишитися хорошими друзями, і продовжити партнерські взаємини в роботі.

Відзначимо, що Іванна Дядюра – це друга дружина Ахтема Сеітаблаєва. Вона досить тісно співпрацювала з ним, адже є продюсером його фільмів.

Ахтем Сеітаблаєв і дружина
Ахтем Сеітаблаєв і дружина

Ось що про розлучення пари думають фоловерів в коментарях під постом “Зіркового шляху ” в Інстаграм:

  • Дивно звучить “закінчилися почуття “. Начебто вони їх на вагу брали перед весіллям. Люди не вміють жити в шлюбі. Нафіга ви беретеся, якщо не здатні на це?
  • Закінчіліся почуття …. Ви просто не вмієте кохати, тому смороду й “закінчуються “
  • Завжди шкода, коли розлучаються двоє, но це життя, головне, щоб смороду залишились добрими друзями, щоб НЕ страждала донька.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.