Собчак зізналася, що накричала на водія

Скандальна Ксенія Собчак запевняє — намагається не показувати зайву кількість своїх емоцій та не має зіркової хвороби.

Тим не менш, у журналістки з певною періодичністю трапляються казуси та ситуації, коли нерви на межі. Так, у недавньому інтерв’ю своїй подрузі Іді Галич Собчак розповіла, в якій ситуації накричала водія.

Так, епатажна телезірка розповіла, що якось вона зателефонувала своєму водієві та попросила його приїхати. У цей день йшов дощ, а поп-діва збиралася на світський захід. Відповідно, вбрання та зачіска повністю збігалися з важливістю цієї події.

“І ось я виходжу на підборах, йде дощ… Він чомусь стоїть не там, де асфальт, а біля газону”,

— пояснює скандальна російська журналістка та політик.

Після цього Собчак розповіла, що накричала на водія на ім’я Влад. Вона кричала за те, що він не припаркував автомобіль у зручному для неї місці, а чомусь став біля газону.

Потім Ксенія Собчак зрозуміла, що повелася трохи грубо, проте все одно вважає, що раз він на неї працює, то свою роботу повинен виконувати сумлінно, якісно, і завжди думати про такі дрібниці.

Ксенія Собчак розповіла, що завжди каже, що думає. Саме це, на її думку, дозволяє жити в тонусі, але не напружуватися через дрібниці.

Нагадаємо, нещодавно у місті Сочі телеведуча Ксенія Собчак потрапила в аварію. Вона практично не постраждала, як і люди, які їхали в автомобілі. А ось пасажир іншої машини – блогерка Катя Като, померла. Поліція розслідує цю подію.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.