Скільки коштує і як виглядає квартира “Холостячки” Злати Огневич в елітному районі поряд із депутатами

Телезірка Злата Огневич ніколи не відмовляла собі в комфорті та розкоші, тому її домашнє гніздечко виглядає надзвичайно дорого.

Журналісти програми “Вікриття” провели власне розслідування, і з’ясували де і як живе найзавидніша неодружена країна Злата Огневич.

Як виявилося, вона дівчина з посагом. І чоловік, якого Злата обере на проекті СТБ, стане справжнім щасливчиком, адже житиме разом зі співачкою в одному із найпрестижніших районів столиці — “Новопечерських липках”. Цей район настільки козирний, що тут довкола живуть лише зірки чи чиновники, бо ціни на житло тут нечувані.

Як уточнюють журналісти програми, квартира площею 79 квадратних метрів перейшла у володіння Злати 7 років тому.

Тут знаходиться квартира Злати Огневич
Тут знаходиться квартира Злати Огневич

Сама співачка розповідає – гроші на майно дали батьки. Вони нібито дочекалися, доки у Криму подорожчає житло, а у Києві впаде, продали нерухомість у Судаку, та купили дочці квартиру у центрі столиці.

Незалежні ріелтори оцінили, що квартира екс-народного депутата та екс-подруги скандального Олега Ляшка може коштувати близько 250 тисяч доларів, а з місцями на підземному паркінгу ще більше.

Судячи з фотографій зі свого житла, які Злата публікує в Інстаграм, вона має простору квартиру, де стоїть синтезатор. А кухню вона переробила під кухню-студію.

Квартира Злати Огневич зсередини
Квартира Злати Огневич зсередини
Квартира Злати Огневич зсередини
Квартира Злати Огневич зсередини
Квартира Злати Огневич зсередини
Квартира Злати Огневич зсередини

Однак, це не всі дорогі об’єкти у володінні співачки. Також артистка має у своєму автопарку автомобіль Hyundai Azera Grandeur, який коштував їй 20 тисяч доларів. Ось така холостячка з посагом.

Hyundai Azera Grandeur Злати Огневич

Не дивно, що у такому елітному районі у холостячки і не менш відомі сусіди. Повідомляється, що в тих же Новопечерських Липках є квартира співачки Ірина Білик, мультиатриста Дмитра Монатика, політика (а в минулому телеведучого) Олександра Скичко.