Меладзе залишив Брежнєву одну у нових хоромах за $825 тисяч: як виглядає особняк

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе разом уже багато років. Шість років вони лише офіційно говорять про своє кохання, а довгий час до цього були таємними коханцями.

Наразі зірки вже абсолютно не приховують свої зв’язки, і відкрито розповідають про те, що живуть разом. Не стає перешкодою навіть те, що їй 39 років, а йому 58.

До речі, спільних дітей у пари немає. Вони виховують дочок Віри Брежнєвої.

Костянтин Меладзе, дивлячись на брата Валерія, напевно, замислювався про те, що хотів би своїх дітей від Віри Брежнєвої, проте поки що до цього у пари не дійшло. Причину відсутності спадкоємців партнери відмовляються оголошувати на публіку.

До речі, Костянтин Меладзе часто кудись їде по роботі, залишаючи свою дружину вдома. Іноді він може виїхати надовго, адже є робітничі справи. Саме в такі моменти у публіки закрадаються сумніви, мовляв, а чи не розлучається одна з пар країни, що найбільш обговорюється?

Проте Віра та Костянтин досі разом, навіть незважаючи на чутки про розлучення, які їм приписують уже багато років.

А ось як виглядає їхнє сімейне гніздечко. Шикарні просторі апартаменти, за якими Віра поодинці точно вже не стежить — для догляду та прибирання вони мають спеціально підібраний персонал.

Камінний зал у будинку Брежнєвої та Меладзе
Камінний зал у будинку Брежнєвої та Меладзе
Спальня Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе
Спальня Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе
Гардеробна Віри Брежнєвої
Гардеробна Віри Брежнєвої
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе у студії у власному будинку