Усі чоловіки Віри Брежнєвої: бізнесмен, мільйонер, композитор

Віра Брежнєва - бажана і обожнювана. Фатальною жінкою її не вважають, проте мала кілька чоловіків. Проте щастя вона знайшла з одним — нинішнім партнером Костянтином Меладзе.

Оскільки Віра Брежнєва родом з України, початок її творчого шляху припав саме на період проживання в Україні.

Першим чоловіком був бізнесмен та політик із міста Дніпродзержинськ. Звали чоловіка Віталій Войченко. Фактично це саме від нього Віра народила першу доньку Соню, проте записала дівчинку на прізвище Кіперман — прізвище її другого коханого.

Перший чоловік Віри Брежнєвий політик Віталій Войченко

До речі, на той час Віра Брежнєва народила не рано. Але зараз факт того, що дівчина стала мамою в 19 років, трохи лякає. Адже зазвичай у такому віці люди ще здобувають освіту і планують шукати роботу. Але Брежнєву такі відносно ранні пологи не лякали.

“Тоді я вважала, що я абсолютно готова. Ось зараз саме час. Плюс зустріла молоду людину, яка теж хотіла дитину. Ну і нічого, що не відразу вийшло. Я вивчала дуже багато літератури, і навіть коли мене поклали на збереження перед пологами. , я там навіть розповідала якісь історії, які я прочитала в книжках. Так, дев’ятнадцятирічна дівчинка ділилася досвідом. Тоді я була готова, а зараз не можу уявити, як моя Соня народить дитину маленьку”, каже Віра Брежнєва.

Молодша дочка Сара народилася у Віри, коли та вже відбулася як зірка і засвітилася у “Віа Гре”. Батьком другої дитини був мільйонер Михайло Кіперман. Але у 2012 році пара розійшлася.

Третім гучним романом Віри став союз із Костянтином Меладзе. Спільних дітей у пари немає, але зірка зізнається – хотіла б поповнення. Але це не так просто.