Як виглядає старша дочка Віри Брежнєвої і чим вона захоплюється

Співачка Віра Брежнєва має дуже сильну жіночу лінію. Дівчина має трьох сестер, двох дочок. Старшу дочку Віра народила у 19 років і була впевнена, що це не рано.

Соня Кіперман – старша дочка Віри Брежнєвої. Зараз дівчинці вже 20 років, і чим старшою вона стає, тим більше нагадує маму — така ж симпатична блондинка із неймовірно приємною зовнішністю та ямочками на щоках. Соня зовсім не планує йти стопами мами. Віра Брежнєва зізналася — основна причина, через яку Соня (і її молодша сестра Сара) не хочуть йти до шоу-бізнесу — це хейт і цькування.

“Соня у мене часто запитує: “мамо, як ти це все терпиш?”. Тому що бувають такі, що і їй пишуть гидоти”, – ділиться Віра Брежнєва під час одного зі своїх останніх інтерв’ю.

Проте Соня Кіперман ще на шляху своєї самореалізації. Мама прогнозує доньці майбутнє у модельній сфері, адже дівчина і справді неймовірно красива, її краса вражає всіх. А Віра неодноразово говорила, що її доньки перевершують маму за красою.

Соня Кіперман у моделінгу

Не дивно, що у такої відомої мами дочка проявила себе в такому юному віці. Юна українська та російська модель та актриса, яка встигла до 14 років вийти на подіум у рамках Тижня моди в Москві та дебютувати в американському фентезійному серіалі “Щоденники вампіра” зацікавилася акторською кар’єрою, але поки що точно не визначилася, ким би вона хотіла бути. Поки що доля Соні Кіперман — це відкрита дорога, яку вона планує направити творчим шляхом. У дівчини безліч планів, які вона збирається здійснити найближчим часом.