Дантес пережив струс мозку: що кажуть лікарі

Напередодні, у середу, 8 грудня, чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес потрапив у тяжку ситуацію - у власній ванні він втратив свідомість, впав, вдарився і отримав струс мозку.

Дантес змушений був звернутися до лікарів, щоб отримати медичну допомогу. Медики заявили, що госпіталізації він не потребує, проте діагностували струс середнього рівня тяжкості.

Музиканта відправили лікуватись додому, проте приписали цілий список суворих рекомендацій. Так, наприклад, йому категорично протипоказано слухати музику, багато рухатися, займатися спортом та робити інші дії, які викликатимуть напругу.

Медики наполягають, що найближчим часом йому знадобиться спокій та тиша.

“Приписали сидіти вдома. Не можна багато дивитися тілик, читати і слухати гучну музику. Ось прокинувся, тинявся по дому, перемив посуд, хоч і посудомийка є, витер стіл, сиджу. У планах ще полежати, посидіти біля вогнища і збожеволіти” “,

– написав музикант Володимир Дантес.

Поки що він не називає причини непритомності. Деякі шанувальники припускають, що це може бути через перевтому, адже у музиканта дуже багато проектів та супутніх справ, яким він іноді віддає себе на шкоду здоров’ю.

Інші фоловери припустили, що у Володимира Дантеса можуть бути значно серйозніші проблеми зі здоров’ям.

Проте, сам Дантес та його дружина Надя Дорофєєва з цього приводу поки що вирішили зберігати мовчання.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.