“Криза у відносинах”: Катя Репяхова розповіла, як опинилася на межі розлучення

Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова веде активний та відкритий спосіб життя, як і усі блогери. Тому про зміни у її житті фанати дізнаються дуже оперативно.

Раніше родина Каті Репяхової була ідеальною. У всякому разі, з її слів. Проте раптом як грім серед ясного неба на фоловерах концертного директора та дружини Віктора Павлика обрушилася новина – у сім’ї все не так ідеально.

На два дні Катя пропала зі свого блогу. Декілька разів вона викладала заплакані фотографії свого обличчя.

Катя Репяхова не розповіла, у чому ж була суть сварки

“Наша сім’я стала міцнішою! Криза у відносинах має два очевидні напрямки свого вирішення: пара може завершити своє існування і розійтися або вийти на більш високий рівень відносин”, – пише Катерина у своєму блозі.

Вона каже, що люди часто забувають про те, що в сварках та кризах можна поєднатися для подолання труднощів. Адже найпростіший варіант – піти чи втекти від проблеми.

Так важливо говорити, як важливо чути!
Цьому я довгі роки навчала свого чоловіка.
Йдемо далі! До наших цілей та мрій”, – резюмувала Катерина Павлік та виклала чудову добірку спільних фотографій з Віктором із різних моментів життя.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Ось що пишуть у коментарях до публікації Каті її фоловери:

  • Щастя вашій сім’ї
  • Все у вас буде добре ….. додам, не просто добре, а дуже добре! ви маєте бути ЩАСТЛИМИ….бажаю вам ЩИРО
  • Немає ідеальних сімей, є сім де де працюють над відносинами! є люди, які “падають у гарячку” та руйнують те, що довго будували, а є люди, які адекватно оцінюють ти вирівнюють життєві ситуації! Щиро бажаю Вам Катю залишатися завжди такою сім’єю – яка побудована на взаєморозумінні та взаємоповазі ну і звичайно на любові! І, щоб, як у пісні: “бідам усім на зло…” Захоплююсь.
  • Добре що все добре)))))) молодці)
  • Дуже рада за вас. Ви дуже гарна пара