Олег Винник розкрив свій діагноз

Улюбленець усіх українських жінок популярний співак Олег Винник переніс усі свої концерти на 2022 рік через погане самопочуття.

Приблизно з жовтня цього року Олег Винник почав скасовувати концерти. Спочатку по одному-два, а потім взагалі відмовлявся від виступу в останній момент, і записував відеозвернення до фанатів ледве стоячи на ногах. Шанувальники били на сполох і переживали за стан улюбленого артиста, адже в нього на обличчі читалася тотальна втома. Майже два місяці журналісти та фанати, чиї квитки на концерти так і залишилися невикористаними, мучилися у здогадах — що з Олегом Винником? Наскільки серйозна її недуга і чи правда, що музикант може втратити голос?

Олег Винник та Оля Полякова

Щоб розвіяти всі чутки та найстрашніші варіанти розвитку подій, Олег Винник сам вирішив розповісти правду. Вірніше, її у нього випитала пронизлива журналістка Катерина Осадча.

У грудні Олег Анатолійович все ж таки повернувся в роботу. Він став зірковим детективом другого сезону шоу “Маска” на телеканалі Україна, а також взяв участь у деяких передноворічних концертах.

Катерина Осадча розпитала у музиканта, як він почувається зараз, і чи правда, що король вовчиць може втратити голос.

Олег Винник

“Наразі добре, не те, що там ти захворів. Мені важлива одна річ, що я відміняю концерти. Люди купували квитки кілька років тому, до короні. Ці концерти були розпродані”, – зізнався Винник.

Олег Винник не приховував свого діагнозу і підтвердив здогади незалежних лікарів.

“Бронхіально-астматичний ларингіт”, – відповів артист.

Також Олег заявив, що на його імунну систему дуже вплинув перенесений коронавірус — він став швидше втомлюватися, а ще помітив за собою явні ознаки хронічної втоми.

“У мене був час такий після цієї втоми, після хвороби, 6 чи 7 днів я спав по 18 годин”, – резюмував співак.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.