Камінська зізналася, скільки заробила за 15 років участі у групі НеАнгели

Співачка Слава Камінська нещодавно дала велике інтерв'ю для зірки "Світського життя" Катерини Осадчої.

Серед усього, що питала Осадча, були найцікавіші питання. Звичайно, на тлі скандалу з екс-колегою Вікторією Сміюхою Катя вирішила запитати версію Слави про цей конфлікт.

Слава звинувачує свою екс-колегу у всіх бідах, і жартома називає себе аб’юзером.

На запитання, чи не є публічний скандал піар ходом перед черговим концертним туром чи виступом, Слава категорично відповіла — ні. Вона зараз сама їздить у сольні тури.

Як доказ своєї правоти Слава Камінська заявила — вся творча команда, яка працювала над НеАнгелами, пішла разом зі Славою. А до Віки ніхто не захотів іти, тож вона змушена була набирати нових працівників.

Слава Камінська розповіла, скільки вона заробила на групі “НеАнгели”

Протягом 15 років гурт практично завжди був популярним. Їхньою творчістю є такі хіти, як “Роман”, “Відпусти”, “Юра, вибач”, “Ти з тих самих”, “Сережа” та інші.

Рудоволоса бестія Слава Камінська зізналася, що за 15 років роботи з Ігорем Ніколаєвим у групі “НеАнгели” вона змогла заробити на 5 квартир. Свою нерухомість зірка зараз активно здає.

Проте на даний момент у період своєї сольної творчості такими гонорарами вона не може похвалитися. Каже — дещо вже почала заробляти, але це далеко не ті гроші, які були раніше, у період гастролей із Вікторією Сміюхою.