Зустріли у Бруді: Як відзначили Новий рік 2022 року Пугачова та Галкін?

Максим Галкін та Алла Пугачова мають одну традицію – святкувати Новий рік удома. За часів своєї молодості Примадонна раз у раз зустрічала свята на гастролях, тому зараз, на схилі років, вона хоче по-справжньому насититися цим сімейним святом та сімейною атмосферою.

Саме тому артисти вважають за краще зустрічати це світле свято, а також Різдво вдома. Але це не означає, що вони не запрошують нікого. Їхній величезний знаменитий особняк у святкові дні відкриває двері для друзів та близьких, які збираються за великим круглим столом.

Незадовго до Нового року Максим Галкін записав атмосферне відео, зняте в його дворі — великі кучугури снігу, вечір і розкішний замок. Нагадує якусь казку і казковий палац, але ні, це не казка, а реальність, адже цей особняк — цілком житловий будинок, сімейне гніздечко артистів та їхніх дітей.

А після півночі товариський шоумен опублікував ролик, знятий вже під час святкування.

До будинку Пугачова та Галкін запросили не так вже й багато гостей, всього, з урахуванням дітей, було близько 20 людей. Примітно, що був їхній добрий друг сім’ї, музикант Ігор Ніколаєв.

Миколаїв пізніше написав в Інстаграм:

“Наші улюблені Алла та Макс зробили спільне прослуховування новорічної промови Президента щорічним ритуалом для нашої маленької компанії!) Найяскравіший зберігач традиції, – звичайно, Гарік! Він стежить, щоб ніхто не розмовляв і не знімав відео під час промови, але тато, звичайно , виняток!)”

А ось дочки Крістіни Орбакайте не було, хоч була її дочка, онука Пугачової Клавдія.

Фанати припустили, що Орбакайте посварилася з Пугачовою, адже на Новий рік, ні на Різдво до них не приїхала. Можливо, причиною її відсутності стала робота, адже артисти у свята дуже багато працюють, а їхні гонорари злітають у кілька разів.

Повертаючись до особняка Галкіна, слід зазначити, що вони накрили величезний довгий стіл, який чітко видно на відео Максима.

Сама Алла через Інстаграма Максима коротко привітала фанатів зі святами.