Телеведуча Марічка Падалко показала батьків

Відома телеведуча, яка є однією із найяскравіших зірок телеканалу 1+1, показала своїх батьків.

Марічка Падалко показала своїх літніх батьків. Батько Марічки – перекладач з англійської, мати – викладач іноземних мов. У 1993 році закінчила середню школу № 57, усі десять років у якій досі згадує як найкращі. Все дитинство батьки готували до вступу на англійську філологію до Київського лінгвістичного університету, тому що хотіли щоб майбутня телеведуча пішла їх стопами. Наразі Марічка є телеведучою 1+1. Батьки пишаються своєю вже такою дорослою дочкою.

“Як важливо проводити час із сім’єю. Треба цінувати кожну мить поряд із рідними, насолоджуватися спільними вечерями, прогулянками та подорожами! Пам’ятайте, що сім’я – це найцінніше, що у нас є. А ви були із сім’єю на новорічні свята?” ,

– Сказано в описі до фотографії.

Нагадаємо, Марічка Падалка прославилася на весь світ завдяки курйозному випадку – у неї в прямому ефірі випуску новин випав зуб. Телеведуча не розгубилася і майстерно продовжила вести програму. До цього інциденту всі сприйняли з розумінням і зробили з неї справжнього героя. Писали про Падалка навіть закордонні ЗМІ.

Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.