Ведуча “Орла та Рішки” Тодоренко вагітна другою дитиною

За інформацією ЗМІ, телеведуча Регіна Тодоренко та її чоловік Влад Топалов чекають на другу дитину і вже продали ексклюзивну інформацію одному з журналів. Нібито, ця інформація має бути тиражована у березні 2022 року.

Чутки про те, що у сина Регіни Тодоренка та Влада Топалова народиться брат чи сестра, з’явилися у російських Telegram-каналах.

Регіна Тодоренко знову вагітна
Регіна Тодоренко знову вагітна

Вже відомо, що журнал Хеллоу опублікує цю інформацію в березні – там же на обкладинці красуватиметься Регіна зі своїм вагітним животом.

А значить, до виходу обкладинки доведеться їй носити ширші сукні і всіляко з’їжджати з питань про вагітність.

Слід зазначити, що перед народженням первістка було те саме.

Зазначимо, що телеведуча Регіна Тодоренко вже виховує сина. 5 грудня 2018 року у Регіни та Влада народився син Михайло, якого вони часто називають Майклом. Вона одружується з Владом Топаловим. Є відомим російським блогером та інфлюєнсером.

Регіна Тодоренко знову вагітна - останнє фото в Інстаграм-сториз
Регіна Тодоренко знову вагітна – останнє фото в Інстаграм-сториз

Слід зазначити, що на останній Інстаграм-сторіз телеведуча та співачка одягнулася у широкий піджак, який за фактом приховує заокруглення в області живота, якщо вони є. Мабуть, так тепер зірка з’являтиметься часто, щоб приховувати своє становище. Проте вона вже не відвертеться, адже за її другою вагітністю слідкує вся країна.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.