Переборщив із Фотошопом: реальні знімки Філіпа Кіркорова без ретуші

Як і всі інші зірки, російський поп-король Філіп Бедросович Кіркоров хотів би показувати свої найкращі сторони та приховувати недоліки.

Сьогодні вже не потрібно робити якісь особливо складні маніпуляції або лягати під ніж хірурга, щоб виглядати стрункіше, краще і молодше. Інтернет та програми — ось сучасний секрет молодості. Цей секрет досить глибоко вивчив Філіп Бедросович, тому останнім часом його викрили в тому, що той переборщив з використанням графічних редакторів для своїх фотографій.

Філіп Кіркоров: фотошоп та реальні фото

Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото до невпізнання
Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото до невпізнання

У мережі все частіше стали з’являтися реальні фотографії артиста, що старіє. Якщо у нього на сторінці він завжди підтягнутий накачаний мачо, то на знімках шанувальників можна побачити лише старенького навколодіду з пивним животом і капустяним листом на голові.

54-річний співак намагається всіляко продовжити свою молодість і показати шанувальникам, що він на “однієї хвилі” з молоддю.

Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото до невпізнання
Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото до невпізнання

На одній із Instastorieas Філіп Бедросович і зовсім шокував публіку. Не помітити тонну фільтрів у фотошопі було дуже складно.

Також за допомогою ретуші Кіркоров прибирає не лише зайву вагу, а й зморшкувату шкіру, яка з часом починає обвисати дедалі більше.

Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото
Філіп Кіркоров відфотошопил своє фото

Звичайно, він не зовсім запустив себе, проте дійсність не завжди збігається з тими фотографіями, які улюбленець мільйонної аудиторії з особливим ентузіазмом редагує через Фотошоп, а потім розміщує у профілі.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.