В якій вірі, Камалія виховує своїх дочок від мільярдера-мусульманіна.

Співачка Камалія - бездоганна артистка та дбайлива мати. Вона так давно чекала на своїх дівчаток-красунь, що зараз намагається давати їм все і навіть більше, і при цьому примудряється не розпестити спадкоємиць.

2013 рік для Камалії став переломним. Він розділив її життя на “до” і “після” у хорошому сенсі, адже саме цього року в артистки та її дружина Мохаммада Захура з’явилися дві чудові дочки — двійнята Арабелла та Мірабела.

Звісно, публіці цікаво, як це — виховувати двох дочок, коли ти — одна з найзатребуваніших співачок України, а твій чоловік багатий іноземець.

Про це пише видання Сегодня. Також журналісти поспілкувалися з Камалією, щоб дізнатися, яке віросповідання її дочок, і від кого більше — від мами чи від тата. Адже у батьків Арабелли та Мірабели різне віросповідання було спочатку.

Камалія розповіла про релігію у її сім’ї

Камалія прийняла іслам заради свого чоловіка. Цей вчинок для багатьох виявився дивним, проте більшість фанатів артистки нормально сприйняли цю новину, і з повагою поставилися до її вирішення, кажучи, що релігія — це особиста справа кожного.

Камалія готується до важливого творчого прориву на своєму шляху
Камалія готується до важливого творчого прориву на своєму шляху

Камалія зізнається — її дочки частіше все ж таки святкують звичніші нам Різдво та Великдень, ніж мусульманські свята.

Проте ще кілька років тому співачка стверджувала, що чоловік наполягав на тому, щоби доньки прийняли іслам і заборонив дружині хрестити дітей.

“Якщо порівнювати іслам і православ’я, то наша релігія – вона старша, давня. Навіть коли ми читаємо Коран, там багато разів згадується Христос. І в нас вважається, що Ісус Христос – це Син Божий, а вони вважають, що це пророк, як Мухаммед, а головний у мусульман саме він”, – розповідає співачка та модель Наталія Захур (Шмаренкова).

Камалія

Жінка додає — її доньки найчастіше відзначають християнські свята, а також знають молитви і нерідко ходять до церкви з мамою. Камалія зізнається – читала разом із дітьми дитячу біблію та Коран. Артистка каже – найголовніше у релігійному вихованні – правильно пояснити. Її філософія така Бог один. А ось релігій багато, просто в кожній із них Бога називають по-різному.

Дивіться на нашому каналі Одна хвилина на Ютубі цікавий сюжет про співачку Камалію та її досягнення.

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси та стала співачкою? Історія красуні Камалії