Дружина Микити Добриніна насадилася “м’яким місцем” на стовбур пальми

Блогер Дар'я Квіткова опублікувала дуже неоднозначне фото зі свого відпочинку.

Блогер Даша Квіткова, яка є дружиною екс-холостяка Микити Добриніна, часто публікує фотографії з відпустки. Нещодавно вона опублікувала знімки, зроблені на пальмі – вона залізла прямо на ствол пальми, що звисає. Квіткова позувала в леопардовому костюмі – бюстику та довгих штанях.

Знімок було зроблено на тлі океану на заході сонця. Волосся Дарії Квіткової ніжно розвивалося за вітром.

“Бачиш пальму, лізь на неї”,

-Написала Даша у своєму профілі.

  • “Ох вже ці дівчатка. Заради гарних фоточок і на пальму залізуть і чоловіка до істерики доведуть “ще раз, і ще раз”, і так…”, – пишуть Дар’ї у коментарях nataliyasecret
  • “На першому фото спочатку подумала, що тату на всю ногу, а друге шикарно”, – пише kolokolovakatiusha

Зазначимо, Дарина Квіткова та Микита Добринін зі своїм сином Левом вирушили на Сейшельські Острови. Дар’я заявила, що в неї вперше в житті почалася морська хвороба, пізніше з’явився коньюктивіт. До цього вона повідомляла, що переліт її сину дався важко, і він також мав проблеми зі здоров’ям.

Скандали січня 2022 – переходьте на наш Ютуб-канал Одна хвилина за посиланням внизу, і дивіться цікаві подробиці про ваші улюблені зірки – їх життя, творчість, сім’ю, проблеми та скандали. Не забудьте передплатити наш канал, щоб про всі новини дізнаватися раніше за інших.