Бідолашна Настя: балерину Волочкову покинув черговий коханець

Ще недавно Анастасія Волочкова, здавалося б, була цілком щасливою — коханий чоловік поруч, розкішний курорт. Але тут усе різко чомусь обірвалося!

Анастасія Волочкова виклала фото, зроблене на березі океану ще у стосунках із Сергієм. Проте під фото вона написала не дуже приємні слова — розповіла про свої почуття та думки зараз, розповівши про розлучення з чоловіком. Каже, для неї це справді трагедія, оскільки вона прив’язалася і до самого Сергія, і до його сина. Балерина стверджує: за такий короткий проміжок часу встигла свого чоловіка справді полюбити.

“Пробачте …. Це було прекрасне спільне з Сергієм та його сином святкування Нового року і наша романтична подорож на Мальдіви, я світилася від щастя! Ви все це помічали! Я дуже полюбила Сергію за його ставлення до мене”, – написала Анастасія своєї публікації в Інстаграм.

Причину розлучення балерина не назвала, але натякнула — каже, що це “лицемірство та зрада”. Так, принаймні вона написала під своїм сумним фото.

Відомо, що стосунки пари тривали трохи більше місяця, але за цей час Волочкова вже встигла піднести свого кавалера. Балерина заповнила всю стрічку щасливими фотографіями з відпочинку на Мальдівах, який провела у компанії Сергія та його сина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.