Телеведучий Тимур Мірошниченко розповів про містичні сновидіннях

Ведучий Тимур Мірошниченко та його дружина розповіли про містичні сни, які зіграли роль в їх відносинах.

Героєм програми «Щоденник медіума», прем’єра якої нещодавно відбулася на каналі «1 + 1», став відомий український коментатор і ведучий «Євробачення» Тимур Мірошниченко.

Тимур Мірошниченко з дружиною

На проект він прийшов разом з вагітною дружиною Інною, якій останні кілька місяців сниться покійна прабабуся.

Чоловіка турбував той факт, що вранці його улюблена мала тривожні відчуття, а з огляду на, що знаходиться вона в особливому становищі, хотів з’ясувати причину таких снів. Інна розповіла, що уві сні крім бабусі бачить хрест, і не розуміє, що б це могло означати.

За словами медіума Анастасії, прабабуся дівчата після смерті продовжує стежити за онукою, посилає їй своєрідні підказки. І хрести, які бачила уві сні Інна, насправді несли позитивний характер. Таким чином, прабабуся просить молодят обвінчатися в церкві і рекомендує зробити це якомога швидше – під час або після хрещення їх другої дитини. Бабуся попросила не затягувати, адже це важливий ритуал, який допоможе захистити їх сімейне вогнище від усіх негараздів.

Медіум

За словами медіума, прабабуся свого часу навіть допомогла молодим людям зустрітися. Одного разу, ще до їхнього знайомства, жінка приснилася Тимуру і показала йому образ Феміди – богині правосуддя.

«Це був грудень, коли у провідних активний період роботи. У мене тоді на один і той же день було кілька запитів, серед яких корпоратив юридичної компанії, де на той момент працювала Інна. Напередодні мені приснився сон. Я побачив жінку, яка тримає в руці статуетку Феміди. Саме так зазвичай зображують працівників юриспруденції. Через кілька днів я поїхав знімати сюжети в компанію, і побачив там свою майбутню дружину», – розповів про містичному сні Тимур Мірошниченко.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Змови на великий гаманець: читай раз в день і буде толк

Нагадаємо, стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні 2020 .

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.