Зірки, які вибачили зраду. І неодноразово: Горбачова, Варум, Бабкіна та інші

Подружня зрада часто є причиною розлучення зоряних пар. Докладніше - у матеріалі.

Вибачити чи піти – вибір кожного, хто зіткнувся зі зрадою. Буває, зірки долають біль зради і знаходять у собі сили пробачити зрадника.

Зрада Юрія Нікітіна – дружина Ольга Горбачова

Продюсер Юрий Никитин и его красивая жена Ольга Горбачева
Продюсер Юрій Нікітін та його гарна дружина Ольга Горбачова

Співачка та телеведуча Ольга Горбачова, відома також під сценічним ім’ям «Арктика», змогла з розумінням поставитися до непростої ситуації в сім’ї із продюсером Юрієм Нікітіним. Після зради чоловіка та розлучення з ним, вона змінилася сама і зберегла з батьком своєї дочки добрі стосунки. Через два роки колишній чоловік зробив Ользі повторну пропозицію руки та серця. Вони одружилися вдруге, щасливі у сімейному житті та виховують уже двох дітей.

Зрада Сергія Бабкіна – дружина Сніжана Бабкіна

Семья Бабкиных сейчас, как и все украинцы, переживает сложный период
Родина Бабкіних зараз, як і всі українці, переживає складний період

Дізнавшись про зраду свого чоловіка, українського співака та артиста Сергія Бабкіна, його дружина артистка Сніжана Бабкіна рішуче зібралася від нього піти. Сергій вимолював вибачення у дружини у сльозах та на колінах. Сніжана залишилася, але ще дуже довгий час проходила шлях від образи та розчарування до прийняття та прощення – про це жінка написала у своєму Instagram.

Зрада Леоніда Агутіна – дружина Анджеліка Варум

Ходят слухи, что Агутин изменял Варум часто, но она все терпела - "Терпунья"
Ходять чутки, що Агутін зраджував Варум часто, але вона все терпіла – “Терпунья”

Зрада музиканта та співака Леоніда Агутіна його дружині Анжеліці Варум була розтиражована в інтернеті фотографіями зрадника, що пристрасно цілується з невідомою брюнеткою. Ображена Анжеліка пішла, грюкнувши дверима. Але чоловік, який усвідомив свою помилку, вимолив прощення і через три дні пара возз’єдналася. Те, що співачка вибачила чоловіка, вона пояснила тим, що дуже любить свою сім’ю і не дозволить її зруйнувати ні темпераменту чоловіка, ні самолюбство.

Зрада Тарзана – дружина Наташа Корольова

Тарзан и Наташа Королева - некоторые считают их красивой парой
Тарзан і Наташа Корольова – деякі вважають їх гарною парою

Співачка Наташа Корольова легко пробачила зраду, яка набула розголосу після крадіжки коштовностей з їхнього будинку. Чоловік співачки Сергій Глушко, відомий як стриптизер Тарзан, публічно зізнався у зраді. Щоправда, провину за адюльтер він поклав на підступну коханку. Оточення співачки припустило, що зрада стриптизера не була несподіванкою для його дружини.

Зрада Євгена Жарікова – дружина Наталія Гвоздікова

Пара Жариковых
Пара Жарікових

Популярні актори Наталія Гвоздикова та Євген Жаріков прожили у шлюбі майже 40 років та вважалися зразковою парою. Але виявилося, що Євген має ще другу сім’ю, в якій підростали двоє дітей. Незважаючи на те, що чоловік кілька років жив на дві родини, Наталя вибачила його та прожила у шлюбі з ним до самої його смерті.

Зради світових зірок:

Трапляються зради і в сім’ях світових знаменитостей. Зірка Голлівуду Кетрін Зета-Джонс вибачила роман на боці своєму зірковому чоловікові голлівудському актору Майклу Дугласу. Британська співачка, танцівниця та модель Вікторія Бекхем вибачила за зраду свого чоловіка, зіркового футболіста Девіда Бекхема. Голлівудська актриса Сара Джесіка Паркер вибачила своєму чоловікові акторові Метью Бродеріку інтрижку з офіціанткою. Американська співачка Бейонсе таки вирішила зберегти сім’ю після публічного визнання у зраді її чоловіка та продюсера Джей-Зі. Цей ряд зіркових зрад та пробачень можна продовжити. Але головне те, що багато постраждалих від зрад своїх половинок зірки дають своєму коханню другий шанс, повертають довіру у стосунки та продовжують жити щасливо.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.