Коротке каре з подовженим чубом: Олена Кравець із Кварталу 95 похизувалась модною зачіскою

Олена Кравець із Кварталу 95 – вірна подруга президента України Володимира Зеленського. Вони дружать зі шкільною лавою, не лише працюють, а й відпочивають разом.

Коли почалася війна, 45-річна Олена Кравець, була в сльзах від того, що відбувається. 24 лютого вона зібрала всю свою сім’ю разом, ховалася від тривог у безпечному місці, і вийшла до шанувальників із патріотичним закликом. До речі, хочеться зазначити, що Олена Кравець, як і багато інших українських знаменитостей, зверталася і до російських колег. Вона закликала схаменутися і не боятися вийти на вулиці з протестами.

Перші дні війни Олена Кравець була заплакана та втомлена, як і всі українки, але зараз, через 5 місяців воєнного стану, вона розцвіла та покращала. За останніми фотографіями зірки це особливо помітно.

Останнім часом Олена Кравець часто експериментувала із зовнішністю, вона стриглася коротко, фактично під хлопчика, і всіляко намагалася уникнути образа Юлії Тимошенко, який захопив її з часів Кварталу 95.

Вийшло у неї досить добре, але вже зараз відомо, що шанувальники Олени Кравець не полюбили її кардинальних змін у іміджі.

Каре – ця зачіска Олені Кравець більше личить, як вважає вимогливий глядач.

Ось нове каре Олени Кравець: