Найбагатший телеведучий країни: Сергій Притула розповів, на що живе без роботи та звідки заробляє

Сергій Притула – відомий телеведучий та волонтер. Він разом із простими українцями зібрав на чотири байрактори для ЗСУ

Притула поділився із аудиторією своїми фінансовими справами. До речі, на час війни шоумен залишився без роботи, але запевнив, що з донатів для особистих цілей не бере жодної копійки, а зарплату отримують лише два співробітники фонду.

До речі, фонд працює ще з 2020 року. За час його існування завдяки спільній роботі вдалося допомогти з багатьма потребами армії та проблемами конкретних людей.

Сергій Притула допомагає армії
Сергій Притула допомагає армії

Притула розповідає, що наразі зібрані гроші йдуть виключно на армію. Після того, як його фонд зібрав мільйони на турецькі безпілотники, на Сергія Притулу посипався град підозри чи не в шахрайстві. Адже турецький виробник оголосив, що подарує три байрактари українцям. Питання, куди подіти решту грошей, залишається відкритим, що й розпалює недовіру в деяких колах суспільства.

Волонтер розкрив секрет свого фінансового становища: це накопичені гроші, які він заробив ще до війни. Сергій Притула популярний в українському шоу-бізнесі, був одним із найбільш високооплачуваних ведучих, мав своє телешоу, тому ведучий непогано заробляв. Сергій Притула:

Сподіваюся, фінансової подушки, яку я нагромадив, мені вистачить

Друге джерело доходу – дивіденди від інвестицій у цінні папери.

Кілька разів на рік я отримую пристойні дивіденди, вони дозволяють мені забезпечити свою сім’ю і навіть донатити.

Життєдіяльність благодійного фонду Сергія Притули забезпечують дві людини: Ганна Гвоздяр, директор та бухгалтер. Саме їм сплачуються штатні заробітні плати. Але жодному із співробітників фонду не нараховуються зарплати із пожертвувань.

Кожен, хто скинув ті 200 гривень, хоче, щоб вони пішли у потрібну справу
– пояснив волонтер.

Притула розповідає, що у них у фонді не без форс-мажорів, звісно. Якщо доводиться перекрити якісь непередбачені фінансові зобов’язання, то на допомогу приходить бізнес.

Існує ціла низка бізнес-структур, які нам допомагають.

Тож про порядність Сергія Притули сперечатися не доводиться.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.