Даша Астаф’єва визвірилася на зрадницю Регіну Тодоренко за ім’я новонародженого сина: “Ти чмоня!”

Скандальна телеведуча родом з України Регіна Тодоренко була різко розкритикована співачкою Дашею Астаф'євою після новини про народження другого сина

Регіна Тодоренко від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну ні слова не сказала про війну на Батьківщині. Цим вона не на жарт обурила українців, які колись захоплювались ведучою. Нагадаємо, що Тодоренко зараз проживає у росії, одружена зі співаком Владом Топаловим. Декілька днів тому у пари народився другий син. Про цю подію ведуча розказала в своєму Інстаграм, показавши фото, на якому подружжя стоїть з новонародженим. Під світлиною ведуча сповістила підписників, що назвала сина Миром.

Регіна Тодоренко назвала сина Миром
Регіна Тодоренко назвала сина Миром

Цей факт не на жарт розлютив українську співачку Дашу Астаф’єву, яка болісно переживає війну, весь час допомагаючи українцям можливими способами. Астаф’єва записала сторіз, в якому гостро розкритикувала Регіну Тодоренко: на її думку, ведучій навіть не можна вимовляти слово “мир”, бо вона нічого не зробила заради миру в Україні.

Даша Астаф'єва заборонила Регіні Тодоренко вимовляти слово "мир"
Даша Астаф’єва заборонила Регіні Тодоренко вимовляти слово “мир”

Астаф’єва назвала Регіну “чмонею” і порадила, поки не пізно, змінити ім’я сина на “путін”. Співачка не розуміє, як можна навіть вимовляти слово “мир” під час війни, коли в українських дітей щодня забирають життя і майбутнє. Співачка звинувачує Тодоренко і в тому, що та нахабно пише казки російською мовою:

Казки про те, як ти мовчиш всю війну, поки наших дітей та рідних вбивають?

Даша Астаф'єва різко розкритикувала Регіну Тодоренко
Даша Астаф’єва різко розкритикувала Регіну Тодоренко

>Регіна Тодоренко раніше скаржилась, що через “політичні події” не може жити спокійно, а розмови про “ситуацію” руйнують її сім’ю. На думку коментаторів, Регіна вже давно зруйнувала своє життя, навіть якщо в соціальних мережах всі бачать ідеальну картинку.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.