Після онкохвороби Алли Мазур Марічка Падалко відверто розповіла про свій діагноз: “Це перша ознака”

Українська журналістка та телеведуча Марічка Падалко розповіла шанувальникам, як переживає війну та з яким діагнозом зіткнулася через таку кількість негативу.

Марічка Падалко довгий час відмовлялася вірити в те, що повномасштабна війна в нашій країні і взагалі у світі можлива у 21 столітті. При цьому її чоловік Єгор Соболєв давно просив готуватись до такого варіанту розвитку події. Пара багато лаялася з цього приводу, проте, чоловік ще з літа брав участь у військових зборах і записався до складу територіальної оборони, щоб колись все станеться відразу стати на захист Батьківщини.

Єгор просив знамениту дружину заздалегідь відвезти дітей до Західної України, де вони саме на такий випадок придбали невелику квартиру, проте це був ефірний тиждень Марічки, тому він у стані заперечення відкладав це питання. У результаті 23 лютого Соболєв сам повіз дочок та сина у відносну безпеку, а 24-го рано-вранці вже повернувся до Києва і відразу заступив на службу. Падалко ж стала першою в парі з Єгором Гордєєвим, хто у прямому ефірі новин повідомив українцям ті самі слова – війна почалася.

Марічка Падалко, чоловік якої на війні, відверто розповіла про свій діагноз

Усі розбіжності у шлюбі телеведучої зникли в секунду, при цьому її чоловік повівся гідно і підтримував дружину, незважаючи на те, як вона не хотіла слухати його слова про повномасштабне російське вторгнення до того, як усе сталося.

Зараз Марічка продовжує боротися на інформаційному фронті, а Єгор виконує бойові завдання. Крім того, журналістка тримає зв’язок із багатотисячною армією фанатів у соцмережах. Цього разу Падалко в Інстаграмі розповіла, як переживає такий потік негативу і навіть заговорила про свій діагноз:

Я відіспалася і продовжую спати, як тільки пройшов шок перших тижнів. Вперше за багато років сплю просто посеред дня. Хтось каже, що така психіка закривається від стресу, хтось вважає, що це перша ознака депресії. Не знаю, який у мене “діагноз”. Але навіть графік роботи під час воєнного стану для мене легший за графік ранкових новин, коли я недосипала з 2012 року.