У покійної Руслани Писанки був син: як виглядає спадкоємець і коли легендарна артистка встигла стати матір’ю

Гаряче кохана українцями актриса і телеведуча Руслана Писанка померла 19 липня. Як виявилося, у "бездітної" зірки був син. Докладніше у нашому матеріалі.

Смерть Руслани Писанки стала великою трагедією для всієї України, яка сьогодні переживає найскладніші часи за історію свого існування. Серце легендарної артистки зупинилося у лікарні в Німеччині, куди вона виїхала на початку війни на операцію. Відомо, що у лютому незадовго до російського вторгнення Руслана зламала ногу, знепритомнівши на сцені театру. Перелом був непростий, довелося вдатися до хірургічного втручання.

У Німеччині від хвороби померла Руслана Писанка

Саме коли Писанка злягла, аналізи показали, що вона серйозно хворіє, проте до останнього подиху знаменитість тримала цю новину в секреті – не хотіла, щоб її жаліли. Навпаки – Руслана підбадьорювала друзів та близьких, робила все для допомоги рідній Україні, приховуючи, що їй і самій потрібна допомога у боротьбі за життя.

Рідний брат Писанки помер від раку, місяць тому пішла на світ її мама – теж від онкології. Не виключено, що недуга дісталася і до самої Руслани.

У покійної Руслани Писанки був син

У покійної актриси залишився вдівець Ігор Ісаков і, як виявилося, пасинок, до якого вона ставилася як до рідного. Своїх дітей так і не з’явилося.

Як виглядає син Руслани Писанки і що про нього відомо

Якось в інтерв’ю для програми “ЖВЛ” Руслана Писанка розповіла, що свою материнську турботу дарує синові коханого чоловіка Ігоря. Частково артистка займалася вихованням хлопчика, коли він у них мешкав, і навіть навчала його готувати.

Як виглядає названий син Руслани Писанки

Чоловік Писанки був тільки радий спілкуванню дружини зі своїм спадкоємцем, і, схоже, що його колишня теж була не проти.