Хто з близнючок Мірабелла, а хто Арабелла: доньки Камалії і Захура підростають – як живуть зіркові спадкоємиці

Життя співачки Камалії може здатися казкою: коханий чоловік, прекрасні доньки, розкішний дім та казкове багатство. Але не все так гладко у житті співачки: багаті теж плачуть.

Місіс світу-2008, співачка із неабияким голосом, дружина мільярдера Моххамада Захура Наталія Шмаренкова довго мріяла про дітей – близько десяти років. Після невдалих спроб завагітніти вони вирішили спробувати ЕКЗ і Бог дав їм дочок-двійнят. Пара дала їм казкові імена: Арабелла та Мірабела. Батьки виховують їх у коханні та багатстві, восени дівчаткам буде по дев’ять років.

Чоловік Камалії з дочками Арабеллою та Мірабеллою

Чим захоплюються дочки Камалії та Мохаммада Захура і де вони живуть у воєнний час? Арабелла та Мірабелла навчаються у найкращій столичній школі. У своєму Інстаграм співачка часто ділиться їх успіхами, показує кадри зі шкільних заходів та концертів, спортивних змагань. У двійнят вистачає занять і окрім школи, їхній тиждень розписаний щогодини. Дівчата займаються бальними танцями, співом, кінним спортом та гімнастикою, добре знають англійську, а також пробують себе моделями.
У свої майже дев’ять років стає помітно, що зовні дівчата не такі схожі між собою, як раніше. Вони різного зросту, рисами обличчя вони нагадують і маму, і тата та й характери вони відрізняються. Камалія розповідає, що намагається не надто балувати дівчаток, незважаючи на багатство її чоловіка.

Арабелла та Мірабелла, дочки Камалії та Захура

День 24 лютого 2022 Камалія зустріла з мамою. Чоловік співачки за кілька днів до цього забрав дівчат у Велику Британію, а співачці довелося покинути свій триповерховий особняк у Києві та втекти з країни.
Українка та патріотка Камалія підтримує рідну країну під час війни. Вона записує пісні українською мовою, виступає з благодійними концертами, висвітлює тему в соцмережах, намагається достукатися до російських зірок. В одному з постів співачка впевнена:

Вірю в український народ!
Вірю в Україну!