Тоня Матвієнко з доньками поїхала на протоку Ла-Манш від чоловіка Арсена Мірзояна: “Що мені ще залишається?”

Українська популярність Антоніна Матвієнко здивувала підписників кадрами із відпочинку на протоці Ла-Манш. Фанати обурюються, як можна відпочивати в таке лихоліття для країни?

Ми знаємо з численних інтерв’ю, що родина Арсена Мірзояна та Антоніни Матвієнко виїхала з України ще у перші дні війни. Чоловік Тоні активно займається волонтерством, він доставляє з Європи машини швидкої допомоги для фронту, займається благодійністю.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Сама Антоніна разом із доньками жила деякий час у Португалії, потім у Німеччині разом із знаменитою мамою Ніною Матвієнко. Як виявилося, Тоня Матвієнко приїхала до Португалії не лише відпочивати. Вона виступала на благодійних концертах заради України. Як запевняють організатори, всі кошти, отримані із заходів, йдуть суворо на допомогу Україні. Наразі співачка живе у Британії. Тоня дуже переживає за свого чоловіка, який більшість свого часу залишається в Україні, за мирних українців, котрі страждають від війни, за долю нашої країни.

Нещодавно співачка схвилювала мережу кадрами з відпочинку на морі, вона разом із молодшою донькою Ніною, названою на честь знаменитої бабусі, купається та грається у воді. У відкритому купальнику бавиться в хвилях, голосно сміється і виглядає щасливою.

Тоня Матвієнко відпочиває на Ла-Манші
Тоня Матвієнко відпочиває на Ла-Манші

Шквал критики обрушився від її читачів, вони почали докоряти за те, що вона дозволяє собі відпочивати в такий час. Інша половина фанатів підтримала Антоніну, побажавши їй гарного відпочинку. Виявилося, що донька Ніни Матвієнко купалася у Ла-Манші, вода там не найтепліша – 19 градусів, але це не змогло зупинити її з молодшою донькою.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян зустрілися в Німеччині

Нагадаємо, що чоловік Антоніни музикант Арсен Мірзоян із початком повномасштабного вторгнення поринув у волонтерську діяльність. З сім’єю він бачився кілька разів ще в Німеччині – виділив день, коли забирав машини з Європи для військових потреб.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.