64-річна мама Дана Балана здивувала в напівпрозорому міні з блискітками: “Таке надягають на особливі випадки”

Людмила Балан - мама Дана Балана, успішна артистка у своїй країні, ведуча свят, співачка. Вона у свої 64 роки виглядає чудово: енергійна та красива жінка.

Дан Балан – молдавський музикант, композитор, продюсер та бізнесмен. В Україні його знають як співака, суддю “Голосу країни” та коханого Тіни Кароль. Останнє звичайно жодного разу не підтвердилося, але вже багато років мусолиться пресою. Особисте життя співака знаходиться під суворим секретом. Вже довгий час співак неодружений. У пресі говорили про його минулі романи та про одруження з моделлю Еллою Крупеніною. Подейкують, у них є син Алан. Але сам співак не коментує ці розмови.

Тетяна Балан – мама Дана Балана
Людмила Балан – мама Дана Балана

Мало хто знає, що мати Дана Балана теж займається шоу-бізнесом. Щоправда відома вона більше молдавській аудиторії. Людмила Балан не лише співає, а й веде різноманітні заходи. Вона у свої 64 роки виглядає дуже добре: струнка фігура, довге біляве волосся, яскраве вбрання. Людмила Балан часто публікує фото, пов’язані із її роботою. Там вона завжди виглядає яскраво, стильно та надзвичайно молодо. Остання історія в Інстаграм, мабуть, теж була з якоїсь вечірки.

Людмила Балан выступает на празднике
Людмила Балан выступает на празднике

Там вона розважає гостей піснями, одягнена у коротку білу сукню. Воно виблискує блискітками та паєтками, здається напівпрозорим. Якщо подивитися стрічку Людмили, можна знайти багато прикладів її святкових шат. А на фото біля басейну Людмила Балан зовсім виглядає, як дівчинка: жовтий відкритий купальник їй дуже личить. Коментатори завалюють компліментами:

  • Красива сім’я у вас.
  • Яка красива та життєрадісна.
  • Вітаю вас, прекрасну, чарівну маму і жінку з таким прекрасним, геніальним синочком…Людмилушка, мила, всі ваші найкращі якості ,ваша величезна, тепла душа, людяність, краса і мудрість перейшли до Дану…я бажаю вам величезного здоров’я, щастя, творчих успіхів, радості, натхнення, любові … Запалюйте, радуйте нас своїм оптимізмом і любов’ю до життя … Ми вас дуже любимо! Зі святом!!!

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.