Вагітна Настя Каменських обурила чоловіка та фанатів неоднозначним фото: “Так скільки можна вже приховувати!”

Фанати зіркової пари Насті Каменських та її чоловіка Олексія Потапенка вже кілька років чекають на новини про поповнення в їхній родині. Кожне нове фото провокує здогадки про вагітність Насті.

Настя Каменських та Потап зараз живуть в Іспанії. Займаються творчістю, пишуть нові пісні, виступають на благодійних концертах для України. Ця пара турбує шанувальників, а точніше їх майбутні діти.

Настя Каменських та Олексій Потапенко
Настя Каменських та Олексій Потапенко

Якби всі чутки, які ходять про них, були правдою, у них уже було б не менше десятка дітей. У соцмережах співачка NK не втомлюється публікувати анонси концертів, патріотичні пости, інформацію про воєнні події в Україні. Як і багато інших українських зірок, Настя Каменських опублікувала емоційний пост, присвячений Дню державності України.

Але найцікавіше, що навіть під такою серйозною та значущою для всіх українців темою коментатори не забули повідомити Настю та Потапа про швидке поповнення у їхній родині.

  • Потап знає, що ти вагітна?
  • Ну коли вже буде малюк Потапік
  • Ти вагітна?
  • Та скільки вже можна приховувати?

Фанати доводять свої припущення тим, що багато зірок їдуть народжувати за кордон, тим більше під час війни. Та й фото у Насті переважно до пояса. Шанувальники Насті засипають її компліментами:

  • Красуня 35 років а виглядаєш на 25
  • “буде тобі вороже так, як відьма скаже” – саме це читається у вашому погляді. Це справедливий погляд мільйонів українських жінок.
  • Насте, ти найкраща у своїй любові до України
    Щиро вдячна за Твою позицію, діяльність і публікації
  • Так точно слава Ісусу Христу

Нагадаємо, що за п’ять днів до війни Потап вилетів до Насті до Мадрида, війна в Україні застала їх там. За словами співачки, їхні матері теж зараз із ними. Так вийшло, що Потапу потрібно було закінчити іспанські альбоми Каменських, тож він поїхав. Зворотний рейс було заплановано на 25 лютого, але поверненню не судилося поки що трапитися.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.