Похорон Руслани Писанки: де прощаються з артисткою і хто ділитиме її спадок

Відома українська актриса Руслана Писанка пішла із життя 19 липня у віці 56 років. Однак церемонія прощання з нею призначена лише за 2 тижні — 2 серпня.

З українською актрисою та телеведучою попрощаються у Німеччині, саме там Руслана Писанка проходила лікування останні 2 місяці. Церемонія прощання відбудеться у німецькому місті Кайзерслаутерн на місцевому цвинтарі.

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков також повідомив, що порох артистки буде доставлений до Києва. Саме у Києві на Байковому цвинтарі поховають Писанку. Дата прощання з артисткою у Києві поки що не відома.

Померла Руслана Писанка
Похорон Руслани Писанки

Нагадаємо, відома українська актриса та телеведуча Руслана Писанка пішла з життя через агресивну форму раку. Жінка приховувала свою хворобу не лише від шанувальників, а й від близьких знайомих, тому її відхід став для всіх справжньою несподіванкою та шоком. Ймовірно, актриса не розповідала про свою хворобу, бо не хотіла засмучувати українців такою неприємною новиною у важкий для всіх час.

Чоловік Писанки в інтерв’ю розповіла, що хворобу виявили у дружини у занедбаному стані та в агресивній формі. Саме тому боротьба була такою короткою. Варто зазначити, що, ймовірно, онкологія передалася актрисі у спадок. 2012 року її рідний брат помер від цього захворювання, а у березні 2022 року її мама.

Руслана Писанка із чоловіком Ігорем Ісаковим
Як виглядає чоловік Руслани Писанки

Спадок Руслани Писанки

Руслана Писанка була не з тих знаменитостей, які женуться за грошима, дорогими машинами, брендовими речами та елітними квартирами. З матеріальних речей, які актриса залишила після себе, це гарний заміський будинок. Його Руслана побудувала разом зі своїм першим та єдиним офіційним чоловіком Ігорем Ісаковим, за якого вона вийшла заміж у віці 47 років. За життя Писанка так і не стала мамою, проте її чоловік має сина від першого шлюбу, якого Руслана прийняла, як рідного.

Чоловік та пасинок — це найближчі та рідні люди Руслани Писанки, які й стали прямими спадкоємцями артистки.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.