Дмитро Нагієв розповів про хворобу мозку, яка мучить його 20 років: “Починає гірше тямити”

Відомий російський актор Дмитро Нагієв уперше чесно розповів про проблеми зі здоров'ям, з якими він бореться останні 2 десятки років свого життя.

Дмитро Нагієв – один із найяскравіших російських акторів і телеведучих, які мають таку харизму та брутальність, яка з легкістю підкорює жінок. Зірка вміло перетворив на переваги свої недоліки, ставши затребуваним і високооплачуваним артистом свого жанру. Однак є у цього і зворотний бік – як виявилося, не все в його житті таке безхмарно.

У Дмитра Нагієва відмовляє мозок

У недавньому коментарі пресі Дмитро Нагієв зізнався, що ось уже 20 років страждає від безсоння і не може заснути без таблетки снодійного. За словами актора, він неодноразово звертався до лікарів, але результатів ці візити не принесли. Більше того, Нагієв скаржиться, що ліки проблему не вирішують, а навпаки псують здоров’я:

У них [таблеток] є побічний ефект – людина починає гірше тямити. Часом відмовляє мозок, судячи з тих рішень, які я приймаю, – зізнався Дмитро.

Дмитро Нагієв розповів про хворобу, яка мучить його 20 років

Нагадаємо, біографія Дмитра Нагієва бере свій початок із 1967 року, він народився 4 квітня у Ленінграді, нинішній Санкт-Петербург. Після армії майбутня зірка втілив ц життя мрію батька, вступивши до театрального.

Навчаючись на останньому курсі, Нагієв дізнався про свій діагноз – параліч лицьового нерва. Довге лікування допомогло відновити рухливість м’язів обличчя, але з того часу з ним назавжди залишився прищур, що вже став фірмовою родзинкою актора.

Що стосується позиції Дмитра у питанні війни росії проти України, то він прямо з цього приводу не висловлювався, проте дав зрозуміти, що не підтримує дії російської влади.