Екс-дружина бойфренда Наді Дорофєєвої Кацуріна похвалилася фігурою у білосніжній сукні: заміж за Дантеса?

Любовні інтриги у парах Кацуріних та Дорофєєвої з Дантесом не вщухають. Цього разу Даша Кацуріна похвалилася фігурою у білосніжній сукні, сидячи поряд з Вовою.

Про розлучення Надії Дорофєєвої та Володимира Дантеса стало відомо у березні 2022-го. Зіркове подружжя особисто повідомило цю новину фанатам, перекресливши всі надії публіки на те, що вони будуть разом завжди і в них з’являться діти.

Війна не була причиною тріщини у відносинах музикантів, оскільки рішення розійтися вони прийняли ще до російського вторгнення. Здогадки шанувальників підтвердилися – все через почуття, що виникли у Наді до іншого чоловіка. Більше того, ним виявився відомий український ресторатор Михайло Кацурін, з сім’єю якого та з ним особисто пара близько дружила.

Даша Кацуріна похвалилася фігурою у білому платті поруч із Дантесом
Даша Кацуріна похвалилася фігурою у білому платті поруч з Дантесом

Недовго нові закохані тримали в секреті свій роман. Вже зараз в Інстаграмі Дорофєєвої з’являються романтичні фото з Кацуріним. Тим часом Дантес проводить багато часу з екс-дружиною Міші Дашею. Вони, до речі, повідомили про розлучення через кілька днів після Наді та Вови.

Багато хто припускає, що між Дантесом і Кацуріною теж виникли любовні стосунки, хоча вони цього не підтверджують і не спростовують, чим тільки підігрівають інтерес.

Екс-дружина бойфренда Дорофєєвої Кацуріна похвалилася фігурою у білосніжній сукні

Даша Кацуріна захопила Дантеса фігурою у білій сукні

Цього разу в Інстаграмі Дантеса і Кацуріної з’явилося спільне відео, на якому Даша постала в ніжній білосніжній сукні в білизняному стилі, що підкреслює всі переваги її фігури.

Ми маємо це сказати, – написав співак.

На початку ролика вони все обставили таким чином, ніби зараз зізнаються у романі, проте насправді парочка інтриганів привернула увагу до проблеми тварин, яким доводиться дуже нелегко за умов війни.

Коментатори оцінили тонкий гумор молодих людей та засипали їх компліментами. Дашу Кацуріну в білому, та ще й поряд із холостяком-Дантесом, і зовсім легко сплутати з нареченою. Чи не так?

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.