“Бенкет на весь світ і шум на всю округу”: стало відомо, хто став новим власником замку Галкіна та Пугачової

З початку повномасштабної війни на території України відоме зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова висловилися проти військових злочинів росії та виїхали зі свого замку в Підмосков'ї до Ізраїлю.

За кордоном Максим Галкін та Алла Пугачова знаходяться вже понад 5 місяців і, схоже, повертатися до Росії найближчим часом не збираються. Багатьох зацікавило питання, що тепер буде із розкішним замком зіркового подружжя. У Мережі почали ходити чутки, що Пугачова та Галкін виставили свій будинок на продаж. Пізніше з’явилася інформація, що замок взагалі хоче конфіскувати місцева влада. Проте жодна інформація не знайшла підтвердження.

Як виявилося, поки замок Галкіна та Пугачової пустує, до нього вирішив в’їхати онук Алли Борисівни Микита Пресняков.

Стало відомо, хто став новим власником замку Галкіна та Пугачової
Стало відомо, хто став новим власником замку Галкіна та Пугачової

Про це заявив депутат “Держдуми” Роман Худяков у своєму телеграм-каналі. Депутат вкрай негативно ставиться до зіркового сімейства Галкіна та Пугачової, які підтримали Україну, тому він дуже грубо висловився про те, що відбувається у їхньому маєтку.

За словами Худякова, 31-річний Микита почувається господарем будинку, влаштовує галасливі вечірки і на повну командує помічниками по будинку та охороною. Депутат запевняє, що колишні сусіди Галкіна та Пугачової неодноразово скаржилися на нового мешканця замку.

Молодий онук, що закінчив університет у Нью-Йорку, влаштовує “бенкет під час чуми” в замку з гаргульями дідуся-зрадника Галкіна. Натуральне Середньовіччя. Цьому елітному клану не вистачає внутрішньої чвари – війни за владу, гроші – інтриг та отруєнь.

, – бризкає ненавистю депутат.

Нагадаємо, маєток Галкіна та Пугачової знаходиться в елітному селищі Грязь у Підмосков’ї. Це справжній 6-поверховий замок, збудований на вершині 11-метрового пагорба. Загальна площа будинку майже 3 тисячі квадратних метрів, а якщо зважати на територію навколо будинку, то це близько 10 000 квадратних метрів. У шестиповерховому особняку двадцять кімнат, п’ять із яких відведено для гостей в окремому крилі. У будинку зимовий сад, домашній театр, обсерваторія із сучасними телескопами, бібліотека та багато інших незвичайних кімнат.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.