“Придбала квартиру в дуже невдалому місці”. Лідія Таран розповіла, де живе після розлучення з Доманським

Відома українська телеведуча та журналістка Лідія Таран виховує доньку від шоумена Андрія Доманського, який вже давно не живе з ними і побудував іншу родину.

За стосунками Лідії Таран та Андрія Доманського спостерігала вся Україна. Почалися вони у 2005-му році та розвивалися стрімко. Молоді та перспективні люди швидко з’їхалися і здобули негласне звання однієї з найкрасивіших пар на українському телебаченні. 2007-го світ побачив плід їхнього кохання – дочку Василину.

Здавалося, для повного щастя не вистачає тільки пишного весілля, проте під вінець Андрій Лідію не повів, а в 2010-му і зовсім пішов із сім’ї.

Лідія Таран, Андрій Доманський та їхня донька
Лідія Таран розповіла, де живе після розлучення з Доманським

Довгий час Таран ніяк не коментувала розставання, оскільки для неї це було несподіваним ударом, адже миттю всі її уявлення про щасливе сімейне життя розвінчалися. Лише через рік журналістка дала інтерв’ю, в якому зізналася, як важко їй було отямитися. Доманський пояснював своє рішення піти тим, що між ними виникало все більше непорозумінь, а рутина поглинула всю пристрасть і романтику.

Без чоловіка поруч Лідія змогла поставити на ноги дочку та забезпечити її житлом. 2020-го зірка телеканалу 1+1 купила квартиру в престижному житловому комплексі Києва, де зробила стильний ремонт і перетворила апартаменти на затишне гніздечко. Проте зараз Таран вважає, що її вибір житла був невдалим.

Лідія Таран розповіла, де живе після розлучення із Доманським
Лідія Таран розповіла, де живе після розлучення з Доманським

Все тому, що за кілька місяців повномасштабної війни росії проти України саме в тому районі було вже кілька прильотів. Один із них – прямо у багатоповерхівку, де мешкала Лідія. Саме тому телеведуча боїться повертатися на батьківщину із Франції, куди виїхала з дочкою ще у березні.

Місце, де я придбала квартиру, виявилося дуже невдалим. Мій будинок розташований біля заводу Артема, об’єкта, по якому постійно намагаються потрапити російські ракети, – зазначила Таран.

Квартира Лідії Таран постраждала від обстрілу
Квартира Лідії Таран постраждала від обстрілу

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.